BONUS INCENDIAR:

Bonus Nr.1
UN BILET DE ACCES LA SEMINARUL DE MERS PE CĂRBUNI ÎNCINȘI

Acesta este un seminar de resetare și automotivare la sfârșitul căruia participanții pășesc desculți pe un strat de cărbuni încinși. Aici transformăm teama în putere și eliberăm forța din noi.

Un seminar unic în România – o experiență unică!

Un seminar de motivare cu finalizare. Ce învăţăm punem în practică în timpul seminarului.

Atenție! Acesta este un seminar inedit în cadrul căruia, după o pregătire de 5 ore, vei avea ocazia și curajul să calci pe un pat de cărbuni încinși și vei realiza că orice este posibil, dacă vrei asta cu adevărat.

Acest eveniment a schimbat calitatea vieții pentru câteva mii de persoane, de aici a plecat și ideea acestui program– pentru comunitatea oamenilor „Da! Vreau, Pot și Fac!”

Bonus Nr.2
O ȘEDINȚĂ DE COACHING SAU CONSULTANȚĂ 1 LA 1

O ședință (1h) de coaching sau consultanță 1 la 1, cu Mircea Chira, față în față sau la telefon, cum alegi tu, cu o programare prealabilă.

Bonus Nr.3
UN BILET DE ACCES LA SEMINARUL DE INFLUENTA PERSUASIUNE SI MANIPULARE. "LASA-I PE CEILALTI SA FACA CE VREI TU"

Vei învăța principii și metode testate de mine și de alți oameni de top. Vei obține abilități care nu sunt predate în școli. Vei afla secretele oamenilor de top despre motivare, leadership, influență și manipulare, considerate un subiect tabu, dar care te vor ajuta enorm în tot ceea ce faci.

ATENȚIE! Așteaptă-te la altceva! Acesta este un seminar unic, diferit prin faptul că fiecare princpiu, concept, strategie are la bază un exemplu personal. Cursurile și seminariile unora vorbesc din cărți, dar cărțile, cursurile și seminariile mele vorbesc din experiență.

Vei afla cum:

 • Să faci mai mult profit cu afacerea ta
 • Să construiești o carieră de succes
 • Să obții ceea ce îți dorești / să îți realizezi visele
 • Să scapi de îndoieli și frică
 • Să devii disciplinat și eficient
 • Să elimini blocajele și treci la acțiune
 • Să îi faci pe ceilalți să te urmeze și să devii un lider autentic pentru echipa ta


Bonus Nr.4
UN BILET DE ACCES LA SEMINARUL DE PUBLIC SPEACKING SI CARISMA

Ia și tu parte la un curs 60 % practic și 40 % teoretic. Fiecare temă include cel puțin o activitate practică surpriză, care îți dă șansa să aplici imediat cunoștințele acumulate.

Temele principale abordate sunt:

 • Pregătirea dinaintea prezentării
 • Pregătirea discursului
 • Gestionarea emoției
 • Livrarea discursului
 • Imaginea vorbitorului în public
 • Limbajul non-verbal şi paraverbal în discurs
 • Charisma vorbitorului în public


Bonus Nr.5
CONTINE 3 CARTI SI DOUA AUDIOBOK-URI:
Cartea „40 de lucruri esențiale”

După 40 de ani de viață si 25 de ani de afaceri am selectat 40 de sfaturi și recomandări pentru oricine dorește să învețe din greșelile și din lucrurile făcute de mine.

Cartea "Jurnalul tuturor posibilităților"
Jurnalul oferă structurat și ușor de înțeles metode și strategii prin care poți face mai mult pentru a avea mai mult pe toate planurile: bucurii, carieră, sănătate, relații împlinite și creștere spirituală.
Este o carte pe care pur și simplu îți va face plăcere să o citești, limbajul folosit nu este unul sofisticat, sunt lucruri simple pe care oricine are un pic de bunăvoință le poate aplica. Un punct forte este puterea exemplului, faptul că sunt redate și propriile experiențe.

Cartea "Ghidul vorbitorului în public"
Este cea mai apreciată ți mai vândută carte despre vorbitul în public scrisă de un român. Este un adevărat manual plin de sfaturi profesioniste. Te îndrumă de la cum să îți ții o cuvântare simplă în fața colegilor, sau cu ocazia unei aniversări, și până la discursuri prezentate în fața unui public numeros.

Audiobook-ul "60 de idei îndrăznețe pentru a trece mai ușor peste barierele din drumul spre succes" (2,5 ore)
Audiobook-ul cuprinde o colecție de 60 de întâmplări, povestiri și pilde prin intermediul cărora vei putea să vezi, să auzi și să simți cum stau lucrurile din viață privite din mai multe perspective.

Audiobook-ul "Vorbește cu încredere în public. 35 tehnici eficiente pentru a obține rezultate excepționale în 3 ore"
În ziua de astăzi timpul este extrem de limitat. Fie că ești la volan, gătești sau ești la birou, cu ajutorul audiobook-ului poți să asculți informații prețioase care te vor învăța cum să captivezi audiența pe durata întregii tale prezentări.

TOP