INVESTIȚIA

Dacă ai ajuns până aici înseamă că îți dorești un stil de viață Da! Vreau, Pot și Fac! Îți dorești ceva diferit, practic, care să aducă valoare în viața ta și știi că tot ce are valoare are un preț.

DECI ACESTA NU ESTE UN PROGRAM GRATUIT ȘI NU ESTE PENTRU ORICINE.

Oamenii inteligenți, oamenii bogați nu caută gratuități și nu cred în acestea. Ei știu că ceea ce primesc gratis, ulterior îi va costa mai mult. Și mai știu că pentru a avansa, pentru a crește personal și financiar, lucrurile gratis nu îi ajută.

CONTRIBUȚIA DE MEMBRU ESTE DE 365 LEI/AN, ADICĂ 1 LEU/ZI.

Plătești această sumă o dată pe an, moment în care intri in Programul Da! Vreau, Pot și Fac! Și ai acces la programul online și la celelalte beneficii.

Dacă ești hotărât, vrei să acționezi, vrei să dai un reset vieții tale și vrei să repornești în forță, acum este cel mai bun moment.

În program sunt deja încărcate materiale în valoare de peste 900 euro.

Valoarea totala a bonusurilor depaseste 365 euro.

Periodic vom încărca resurse noi marca Mircea Chira sau de la partenerii Programului Da! Vreau, Pot și Fac!, iar prețul va crește.

Este important sa intri acum in program și indiferent cât de mult va crește prețul, tu vei beneficia de prețul special de doar 1 leu/zi, adică 365 lei/an.

Sau poți investi 365 euro și vei avea acces pe viață!

In program sunt 17 module.Daca imparti 365 de lei la 17 rezulta 21 lei,aproximativ 5 euro.

Vreau sa iti dau doar doua exemple de module din program sa vezi daca merita sa investesti.

Modulul de Vorbit in Public contine 24 lectii video + text +pasi de actiune pe tine te costa 5 euro.

Un alt modul, un bonus de care beneficiezi este Seminarul de mers descult pe carbuni incinsi, durata 5 ore, pret la liber 100 euro pe tine te costa 5 euro ca parte din investitia totala.

Aceasta oferta mai este valabila doar cateva zile. Pana in 31 mai 2018 ora 24.00. Dupa care pretul va creste.

Acces 365 de zile

365 LEI

Acces pe viaţă

365 EURO

CE ZICI? ACCEPȚI PROVOCAREA MEA?
RISC ZERO PENTRU TINE!

Înscrie-te în program și îți garantez că:
dacă în primele 30 de zile APLICI ÎNVĂȚĂTURILE DIN PROGRAM și cei care te cunosc nu observă schimbări și îmbunătățiri, vei primi banii inapoi.

TOP