ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1

Ce este pe scurt Programul Da! Vreau, Pot și fac!?

Este o comunitate bazată pe practică și acțiune care crede în forța fiecărui membru, care îl provoacă, îl încurajează și îi oferă exemple practice pentru a avea un stil de viață Da! Vreau, Pot și Fac!

În fiecare an avem minim trei întâlniri, aproximativ doisprezece ore, „în carne și oase” la cursuri, seminarii, workshopuri și coaching cu membrii din program.

2

Pentru cine este acest Program?

Pentru cei care s-au săturat de negativismul și văicărelile de zi cu zi, ale lui sau ale celorlalți.

Pentru cei care vor să dea un sens vieții și să ajungă acolo unde își doresc mai rapid, mai simplu și mai ușor.

3

Despre valabilitatea contributiei de membru:

Contribuția de membru este valabilă pentru un an calendaristic, 12 luni, începând cu data la care a fost achitată.

4

Încă un curs și eu „nu îmi mai văd capul de treabă”?

Acesta nu este un doar un curs online. Este un program, o comunitate în care membri au acces la mai multe resurse practice – resurse video, audio, scrise + participare la evenimente și alte surprize.

Este o comunitate în care oamenii au o mentalitate diferită, aceea de câștigător.
Materialele pot fi accesate când ai timp și chef, online, iar la întâlnirile periodice poți alege să participi la care îți convine, deși sunt sigur că vei participa la toate.

5

Lucrurile de care beneficiez în program mă vor ajuta?

Chiar și numai evenimentul de mers pe cărbuni încinși a schimbat în bine viața celor care au participat. Poți și tu trăi această experiență unică în viață, fără să mai plătești nimic în plus, deoarece ești membru în acest program.

Ideea înființării acestui program nu îmi aparține, ci este a celor care au participat la cursurile mele și care și-au dorit mai mult, o comunitate, un program complex.

6

Dacă mă înscriu și nu îmi place?

Ai 30 de zile în care poți testa și beneficia de resursele programului. Dacă te răzgândești te poți retrage, primind înapoi contribuția de memmbru, și rămânem prieteni.

TOP