EȘTI NEHOTĂRÂT?

Poate ai îndoieli să te înscrii în acest Program din cauza experiențelor mai puțin plăcute de până acum. Recunosc, le-am trăit și eu.

ACUM ESTE PREA TÂRZIU, EU ORICUM NU REUȘESC SĂ MĂ SCHIMB, NU AM NOROC, SUNT PREA COMOD

Tocmai acesta este unul dintre obiectivele programului: să te scape de aceste convingeri și credințe, să îți arate cum îți poți face singur norocul, să îți demonstreze că nu sunt oameni comozi (leneși), ci doar oameni care nu sunt suficient de bine motivați. Iar credința că este prea târziu este un mit. Dacă te uiți în istorie, vei constata că toate marile realizări, invenții ale omenirii sunt făcute, în proporție de peste 95%, după vârsta de 40 de ani.

FRICA DE „BLA-BLA”

Ai fost la cursuri la care trainerii erau fără experiență, nu au trăit personal ce îți spuneau ție să faci, iar informațiile oferite erau niște povești de adormit copiii. În primul rând acesta nu este un curs, este un program, o comunitate a căror membrii au acces la foarte multe resurse: audio, video, cărți, audiobook-uri, ședințe de coaching și consiliere, cursuri, seminarii și workshop-uri practice. Am mers la esența lucrurilor, la sfaturi concrete, totul este practic și aplicabil și cel mai important este că toate cele prezentate sunt trăite, experimentate de mine personal. Când ai o provocare/problemă și ceri sfatul celor din comunitate avem o regulă care spune: „Nu poți să îți exprimi părerea și să oferi sfaturi dacă nu le poți susține cu experiențe personale”.

NU AM TALENT

Nu există așa ceva, toți avem în noi o scânteie divină, un dar, un har, fiecare este bun la ceva. Vom descoperi împreună care este talentul tău și îl vom face să strălucească.
A fost făcut un studiu timp de 5 ani asupra a 120 de celebrități – artiști, sportivi și oameni de știință. Benjamin Bloom, profesor la Universitatea din Chicago și conducător al echipei de cercetători care a efectuat studiul a spus: „Ne-am așteptat să descoperim la acești oameni excepționali talente și abilități înnăscute, de natură excepțională. Ne-am înșelat. Mamele lor spuneau de multe ori că un alt frate ori vreo soră aveau mai mult talent decât subiecții noștri.”

Concluzia acestui studiu a fost că succesul și faima nu este dată de talent, acesta fiind pe locul secund. Succesul este dat de angajamentul acestor oameni, de determinarea lor, de dorința de a realiza ce și-au propus. Prin urmare, angajamentul bate talentul, atunci când acesta din urmă nu muncește!

NU AM TIMP

Vom descoperi împreună de ce nu ai timp și cum poți câștiga mai mult timp pentru tine. Este destul de grav să nu ai timp pentru tine! Ce rost mai au toate celelalte lucruri pe care le faci, dacă nu te poți bucura de nimic datorită lipsei timpului?

 

ACUM NU ESTE CEL MAI POTRIVIT MOMENT

Cel mai bun moment pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani. Următorul cel mai bun moment este ACUM!
La sfârșitul vieții, oamenii regretă cel mai mult ce nu au făcut, nu ceea ce au făcut.
Spune acum DA! VREAU, POT ȘI FAC! Și chiar fă-o!

TOP